R U KIDDIN' ME

Anouk en Lil' Kleine vrijdag samen in liveshow The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/William RuttenAnouk en Lil' Kleine vrijdag samen in liveshow The Voice
RTL

Het was even spannend of The Voice-coaches Anouk (44) en Lil' Kleine (25) wel samen in de eerste liveshow van Nederlands populairste zangcompetitie, maar het lijkt wel te gaan gebeuren. RTL heeft een persbericht verzonden, waaruit blijkt dat de talenten uit team Anouk en Lil' Kleine optreden komende vrijdag. Dan kan het dus niet anders dat de twee kemphanen samen in de studio zitten.

"Wat wel duidelijk is, is dat er enorme onenigheid was tussen Anouk en Jorik"

Het ging al maanden over de vermeende ruzie tussen de zangeres en de rapper. Tijdens de battles zouden de twee het aan de stok hebben gekregen. In de uitzending was daar niet veel van te zien, omdat de 'ruzie' achter de schermen plaats zou hebben gevonden. Presentator Martijn Krabbé (51) zei er het volgende over: "Wat wel duidelijk is, is dat er enorme onenigheid was tussen Anouk en Jorik. En dat heeft zich achter de schermen afgespeeld", vertelt Martijn.

Angela Groothuizen terug op The Voice-nest
Lees ook

Angela Groothuizen terug op The Voice-nest

Alles goed en wel. Komende vrijdagavond starten de vernieuwde liveshows van The Voice of Holland, mét Anouk en Lil' Kleine op de rode stoelen. De liveshows zullen een nieuwe vorm hebben. De overgebleven kandidaten zijn in twee groepen gesplitst. In de eerste liveshow treden zes kandidaten op, de talenten van Anouk en Lil' Kleine dus. Uit elk team moet één kandidaat het veld verlaten. In de tweede liveshow herhalen de zangtalenten van coaches Waylon (39) en Ali B (38) het trucje.

In de derde liveshow, die tevens de halve finale is, staan acht talenten tegenover elkaar. In heuse battles zingen de kandidaten opnieuw één tegen één. De kijker bepaalt welke vier performers doorgaan naar de finale, die op 28 februari zal plaatsvinden.

Een aantal weken geleden was de ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine op televisie. Hoe het er daar aan toeging, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Anouk [Teeuwe]Lil KleineThe Voice Of Holland