armen gestrekt

Geraldine Kemper op de proef gesteld tijdens Expeditie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandGeraldine Kemper op de proef gesteld tijdens Expeditie
RTL

Niet alleen de kandidaten in het Videoland-seizoen van Expeditie Robinson NL vs BE, worden aan proeven onderworpen. Presentatoren Bartel Van Riet (37) en Geraldine Kemper (30) gaan ook de strijd aan. Wie scoort de eerste punt met de krachtproef?

"Ik heb het zwaar”

In backstage beelden van het programma is te zien hoe de twee presentatoren met elkaar duelleren. De kandidaten krijgen aankomend seizoen ook met de proef te maken, maar hoe moeilijk is hij eigenlijk? De bedoeling van de proef is dat je de staaf uit elkaar trekt, of bij elkaar duwt. De eerste die hem laat vallen is de verliezer. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson NL vs BE
Lees ook

Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson NL vs BE

Het stel doet hun uiterste best en probeert elkaar tussendoor af te leiden. "Ik heb het zwaar” gilt Geraldine na een dikke minuut. Toch valt het resultaat niet tegen, pas na 3,5 minuut geeft ze het op.

Afgelopen zomer maakt Geraldine de overstap van de publieke omroep naar de commercielen. Maar in actie hebben we haar nog niet echt gezien. Vanaf nu moet ze toch echt werken voor haar geld, en presenteert ze Expeditie Robinson. Aran ging bij haar langs.

Acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Belgen gaan in het exclusieve Videoland-seizoen Expeditie Robinson NL vs BE de strijd met elkaar aan, waarin niets of niemand wordt gespaard. De presentatie is in handen van Geraldine Kemper en Bartel van Riet.

Kijk iedere donderdagavond een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE exclusief bij Videoland. 

Lees meer over
Geraldine KemperExpeditie Robinson