hier met die spotlight

Dochtertje Kim Kardashian steelt show tijdens interview

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal Architectural DigestDochtertje Kim Kardashian steelt show tijdens interview
RTL

North West (6) hunkert ogenschijnlijk nu al naar de schijnwerpers. De dochter van Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) pakte haar moment toen haar ouders werden geïnterviewd door het tijdschrift 'Architectural Digest'. Het moge duidelijk zijn: de kleine dame is geboren om in de voetsporen van haar beroemde vader en moeder te treden.

"We zitten middenin een interview"

De familie Kardashian-West is niet bepaald cameraschuw. Vooral Kim laat vrijwel alles van haar leven op camera vastleggen en haar koters lijken daar inmiddels behoorlijk aan gewend te zijn. Dus als Architectural Digest langskomt om Kim en Kanyes villa te fotograferen én een vragenvuur op het koppel af te vuren, pakt dochtertje North ook even haar moment.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kourtney Kardashian ontkent zwangerschap: 'Zou ik willen'
Lees ook

Kourtney Kardashian ontkent zwangerschap: 'Zou ik willen'

De oudste spruit van het powerkoppel rent de kamer binnen als Kim en Ye vragen beantwoorden. "We zitten middenin een interview", lacht Kim. North lijkt niet onder de indruk en pakt de kaartjes waar de vragen op staan af van haar moeder. Vervolgens leest de realityster toch maar de vragen op. "Wat was de inspiratie achter het ontwerp van het huis?" wil ze weten. "North was de inspiratie", antwoordt Kanye. "De kinderen waren de voornaamste reden voor het ontwerp van het huis." 

North vertelt in de video ook wat haar lievelingsdingen zijn om in huis te doen. "Ik hou van gymnastiek, radslagen maken, danswedstrijden houden, de piano spelen, de viool spelen", ratelt de kleine meid. Maar van één ding houdt ze nog meer: "Schoenen!".

Het architectuurblad mag ook de kamer van het zesjarige meisje op de foto zetten. Die blijkt volledig roze te zijn, in tegenstelling tot de rest van het huis, zoals hier te zien is. 

Kim is momenteel druk bezig met haar studie rechten en zet zich in tegen het huidige Amerikaanse rechtssysteem. Hiermee wil ze ervoor zorgen dat gevangenen die een lange zit tegemoet zien wegens een minimale misdaad, eerder achter de tralies vandaan mogen komen. Natuurlijk waren ook daar camera's bij:

Lees meer over
Kim KardashianNorth WestKanye WestSaint WestArchitectuurYouTubeInstagramFamilie