H(eist)ee, wie hebben we daar

Oude bekenden maken comeback in nieuw seizoen 'Kees & Co'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Martijn van GelderOude bekenden maken comeback in nieuw seizoen 'Kees & Co'
RTL

Simone Kleinsma (61) kruipt wederom in de huid van Kees Heistee in een nieuw seizoen van 'Kees & Co'. In de gloednieuwe afleveringen krijgen we een inkijkje in haar chaotische leven. Lijkt ze net alles op een rijtje te hebben, slaat dit binnen no-time 180 graden om door de komst van enkele oude bekenden...

Al in de eerste aflevering wordt het leven van Kees totaal ontregeld. Ze is totaal niet te spreken over de houding van schoondochter Coosje in het huishouden. Coosje - in het nieuwe seizoen gespeeld door Tina de Bruin - wil daarnaast maar een ding: trouwen met Rudy, Kees' zoon. Maar of Rudy daar ook op zit te wachten is maar de vraag.

Nieuw seizoen Kees & Co vanaf februari weer op televisie
Lees ook

Nieuw seizoen Kees & Co vanaf februari weer op televisie

Al in de eerste aflevering maken enkele oude bekenden hun rentree, maar wie dit zullen zijn is nog niet bekend gemaakt. Wellicht keert dochter Anne terug uit Spanje of zien we buurvrouw Sonja opnieuw op tv.

We zullen nog even geduld moeten hebben tot we het antwoord krijgen, want de eerste aflevering is op 22 februari pas te zien op RTL 4. Videoland-abonnees hebben geluk, zij kunnen een week vooruitkijken.

In het tweede seizoen van Kees & Co maken we trouwens kennis met een nieuwe Coosje. Chantal Janzen kon deze rol namelijk niet meer vervullen door haar drukke agenda. Tina de Bruin kan echter niet wáchten om 'm van haar over te nemen, zo vertelde ze eerder in RTL Boulevard:

Lees meer over
Simone KleinsmaTibor LukácsTina de Bruin