koppen bij elkaar

Waylon mengt zich in moorkop-discussie: 'Nederland doe normaal'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWaylon mengt zich in moorkop-discussie: 'Nederland doe normaal'
RTL

De veganistische bakker Jurgen Verwoerd heeft deze week heel wat teweeg gebracht door de naam van zijn 'moorkop' te veranderen in 'roomkop'. Heel Nederland heeft er een mening over en nu mengt ook Waylon (39) zich in de discussie. Hij is woest.

"Ik word heel triest van dit soort achterlijke discussies"

Via Instagram vertelt Waylon wat hij nu écht van de situatie vindt: "De 'moorkop' gaat dus in de ban... Ik vind dat prima! Maar nu wordt er een probleem gemaakt over de naam 'roomkop' omdat er geen room in zou zitten. Maar er zit toch duidelijk slagroom in zo’n ding. Of mag dat dan ook geen slagroom meer heten?" uit hij zijn frustraties. "Ik word heel triest van dit soort achterlijke discussies. Nederland doe normaal!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman: 'Ik kreeg mijn burn-out door Waylon'
Lees ook

Bibi Breijman: 'Ik kreeg mijn burn-out door Waylon'

Volgens de zanger is het allemaal onzin, helemaal omdat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit de naam afkeurt omdat de bakker geen echte room gebruikt. "In het gerecht Kapsalon zit toch ook geen kapper?" vraagt hij zich hardop af.

Afgelopen week deed bakker Jurgen zijn verhaal bij Eva Jinek aan tafel. Daar vertelde hij dat zijn beslissing niet in dank werd afgenomen. De woede van sommigen is zo groot, dat Jurgen zijn winkel moest sluiten. Hij wordt bedreigd en uitgescholden. Bekijk het fragment hieronder;

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Waylon