liefde in de lucht

Wat doen André en Monique samen op Curaçao?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesWat doen André en Monique samen op Curaçao?
RTL

Eerste scheurtjes in de relatie van André Hazes (26) en Bridget Maasland (45)? De zanger is zonder zijn liefje in Curaçao en drie keer raden wie er ook op het eiland is... zijn ex: Monique Westenberg (42).

Curaçao is dé hotspot van het moment en geliefd onder bekende Nederlanders als Gerard Joling, Tino Martin, Maan en Samantha Steenwijk. En met storm Ciara op komst klinkt een enkeltje naar het eiland hemels. De Leef-zanger brengt de komende dagen dan ook samen met zijn band op het eiland door, en 'toevallig' is Monique daar ook met André Junior.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes is jarig: in vogelvlucht door zijn turbulente leven
Lees ook

André Hazes is jarig: in vogelvlucht door zijn turbulente leven

Hoewel André en Monique nog niet samen gespot zijn, is op de Instagram van de exen te zien dat de kleine Dré van de een na de andere hopt. Volgens enkele bronnen zou Bridget zich binnenkort ook bij het reisgezelschap voegen. 

Het is niet de eerste keer dat de presentatrice haar grote liefde achterna reist. Eerder verraste ze hem nog tijdens opnames van The Voice Senior in België en een paar weken geleden vertrok ze samen met hem en moeder Rachel naar Rome.

Niet alleen André is gelukkig in de liefde, ook zijn moeder. Wij spraken haar over haar nieuwe vlam.

Lees meer over
Bridget MaaslandAndré HazesMonique Noell