HIJ GELOOFT IN MIJ

Rachel Hazes over nieuwe vriend: 'De allerliefste man'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Rachel Hazes over nieuwe vriend: 'De allerliefste man'
RTL

Rachel Hazes (49) is ontzettend verliefd. Haar nieuwe vriend, Mike, zorgt ervoor dat ze zich beter voelt dan ooit. Ze waren samen op de première van TINA de musical. Daar vertelde Rachel aan RTL Boulevard meer over haar nieuwe vlam.

"Het is me overkomen, na vijftien jaar"

"Hij is heel bescheiden", vertelt Rachel over haar Mike, die zelf niet graag voor de camera wil staan. En dat vindt ze ook zo leuk aan hem. "Het is gewoon een hele lieve man. Ik heb de allerliefste man die er bestaat. Het is me overkomen, na vijftien jaar", vertelt een stralende Rachel.

Rachel Hazes vertelt over haar grote liefde
Lees ook

Rachel Hazes vertelt over haar grote liefde

Haar nieuwe vriend is overigens geen volledig nieuw persoon in haar leven. "Ik ken hem eigenlijk al heel lang", legt Rachel uit. "Daarom is het ook zo vertrouwd." 

Hoewel Rachel ontzettend gelukkig is door haar relatie met Mike, is er iets anders dat haar toch een beetje zorgen baart. Ze heeft namelijk een zware bronchitis opgelopen, waar ze al tien weken last van heeft. "Eigenlijk moet ik drie dagen niet praten. Maar dat is voor mij heel moeilijk. Ik ga er overigens wel voor naar de arts."

Rachel is niet de enige in de Hazes-familie die onlangs opnieuw geluk in de liefde heeft gevonden. Ook zoon André (26) is momenteel helemaal verliefd op presentatrice Bridget Maasland (45). Schoonmoeder Rachel kan zich helemaal vinden in die keus. In de video hieronder vertelt ze wat ze van Bridget vindt.

Lees meer over
Rachel Hazes