A FERRY GOOD MATCH

MAFS-Ferry en José lijken de perfecte match

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTLMAFS-Ferry en José lijken de perfecte match
RTL

De experts van het datingprogramma 'Married at First Sight' hebben het meeste vertrouwen in de match tussen Ferry (48) en José (43). Volgens de wetenschap passen deze stoere man en vrolijke vrouw het beste bij elkaar van alle stellen dit seizoen. In de aflevering van vanavond zien de twee elkaar voor het eerst. Zijn ze inderdaad zo'n goede match?

"Dat zullen mijn vrienden leuk vinden"

De vrolijke José uit Gorinchem is op zoek naar een arm om haar heen. Of een onverwachte zoen. En een volle haardos. De stoere Ferry is precies wat José voor ogen had, op die volle haardos na dan. Heel even is het schrikken voor de bruid, als ze hoort dat haar aanstaande na zijn afgebroken opleiding in de gevangenis terecht is gekomen. "Maar maak je niet druk, José", verzekert de trouwambtenaar haar. "Hij werkt in de gevangenis." Een kleine opluchting valt van het gezicht van José af te lezen.

 

Valt het huwelijk van 'MAFS'-Henk en Chantal nog te lijmen?
Lees ook

Valt het huwelijk van 'MAFS'-Henk en Chantal nog te lijmen?

Een puntje dat gevoelig ligt bij de blondine, is voetbal. Ze is namelijk voor Ajax, en niet zo'n beetje ook. "Sorry, ik ben ook voor Ajax", zegt Ferry haar, waarna de twee in lachen uitbarsten. Even later blijkt Ferry een goed gevoel voor humor te hebben. José vertelt hem dat haar broers voor PSV zijn. "Dan hebben ze een zwaar seizoen", schatert Ferry.  Als later blijkt dat zijn vrouw in 1998 een keer de titel Miss Ajax heeft gewonnen, begint Ferry te glunderen. "Dat zullen mijn vrienden leuk vinden."

Even later komt presentator Carlo Boszhard (50) de twee een welverdiend biertje brengen. Als hij vraagt hoe ze zich voelen, antwoordt het stel vol vertrouwen. "Het is een heel mooie vrouw", biecht Ferry op. Ook José is positief: "Het is een aantrekkelijke man." Het stel geeft aan veel vertrouwen te hebben in de match die de experts voor hen hebben gemaakt. "Ik denk dat ze het heel goed gedaan hebben", aldus José.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het datingprogramma, dat allemaal draait om een bizar experiment, maakt ook dit jaar weer veel tongen los. In de video hieronder zie je meer spraakmakende momenten uit de datingshow.

Lees meer over
RTL GroupMarried at First Sight