who's that girl?

Superslanke Adele is talk of the town door déze foto

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSuperslanke Adele is talk of the town door déze foto
RTL

Zangeres Adele (31) schitterde door afwezigheid op de rode loper van de Oscars, maar op de Oscar-afterparty van Jay-Z en Beyoncé was ze wél van de partij. En daar wist ze alle ogen op zich te richten.

"Ik herkende haar bijna niet omdat ze zo dun is nu!"

De Poolse presentatrice Kinga Rusin kwam de Hello-zangeres tegen op het feestje, maar geeft op Instagram toe dat ze haar bijna niet herkende. Niet gek, want de zangeres is zo'n 30 kilo afgevallen. "Eerlijk, ik herkende haar bijna niet omdat ze zo dun is nu!" luidt het bijschrijft bij de foto van zichzelf en Adele.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Manager Adele: 'Nieuwe album komt er bíjna aan'
Lees ook

Manager Adele: 'Nieuwe album komt er bíjna aan'

Inmiddels gaat het kiekje waarop Adele staat te shinen volledig viral. "Adele zag eruit als zichzelf, maar tegelijk ook helemaal anders. Ze zag er goed uit, maar was eigenlijk haast onherkenbaar", vertelt een andere bron aan People. "Je kon duidelijk haar zandloperfiguur zien in de jurk met luipaardprint die ze droeg."

Het is niet de eerste keer dat het figuur van Adele het onderwerp van gesprek bij de koffieautomaat is. Afgelopen oktober, tijdens het verjaardagsfeestje van Drake, toonde ze voor het eerst haar nieuwe figuur op social media.

Adeles voormalige persoonlijke trainer Camila weet hoe het kan dat de zangeres opeens zoveel is afgevallen. Het geheim van haar gewichtsverlies is een "intens" dieet, waarbij de zangeres de helft van de aanbevolen hoeveelheid calorieën tot zich neemt en vooral veel groene smoothies drinkt. Dat betekent volgens Camila dat ze maar duizend calorieën per dag binnenkrijgt. Normaal heeft een vrouw het dubbele nodig. "Ze ziet er fantastisch uit, heeft haar hele levensstijl op de schop genomen en haar dieet veranderd", zo zei Camila in het tv-programma Lorraine.  

Toch ging het voor de Britse popzangeres niet alleen om gewichtverlies. 'Vrienden' van de ster vertelden eerder aan People dat ze fitter wilde worden voor haar zoontje Angelo van zeven. "Ze verloor kilo’s omdat ze minder ging drinken en écht voedsel ging eten. Maar ze is dol op haar fysieke transformatie. Ze is veel zelfverzekerder, kleedt zich anders en lijkt in het algemeen gelukkiger", aldus de insider.

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]