er is er een jarig

Wendy van Dijk viert tiende verjaardag dochtertje Lizzy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @wendyvandijk3Wendy van Dijk viert tiende verjaardag dochtertje Lizzy
RTL

Dat kleine meisjes groot worden, daar weet Wendy van Dijk (49) alles van. Dochtertje Lizzy viert vandaag haar tiende verjaardag en om dat te vieren blikt de presentatrice terug op de eerste verjaardag van haar oogappel.

"Nog twee keer met mijn ogen knipperen en je bent twintig. Hoe dan?"

Wendy deelt op haar Instagram een collage van twee feestelijke kiekjes. Op de linkerfoto viert Lizzy haar eerste verjaardag en de rechterfoto is er eentje van vandaag. "Twee keer met je ogen knipperen en je bent nu tien!", schrijft de presentatrice verwonderd bij de foto's. "Nog twee keer met mijn ogen knipperen en je bent twintig. Hoe dan?"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zoon Wendy van Dijk bereidt zich voor op rake klappen
Lees ook

Zoon Wendy van Dijk bereidt zich voor op rake klappen

Volgens de SBS-presentatrice gaat de tijd veel te snel. "We genieten elke dag van jou..lieve Lizzy. Dag klein meisje, welkom tiener!"

Onder de post regent het felicitaties voor de jarige Lizzy. Zo schrijft William Rutten: "Gefeliciteerd! Wat een prachtige ziel in die ogen!" Ook Edsilia Rombley, Britt Dekker, Bas Smit, Jan Versteegh, Dennis van der Geest en Vivian Reijs wensen het meisje een prachtige dag.

Er is ook minder leuk nieuws voor Wendy. Zo heeft ze een tijdje geleden besloten om zich minder te focussen op haar tijdschrift Wendy. Bekijk de video daarover hieronder:

Lees meer over
Wendy van Dijk