OG3NANT

Rolf Sanchez: 'Ik heb het bed gedeeld met OG3NE-zangeres'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRolf Sanchez: 'Ik heb het bed gedeeld met OG3NE-zangeres'
RTL

Rolf Sanchez (28) heeft een boekje open gedaan over zijn ‘turbulente’ privéleven. De Beste Zanger-deelnemer vertelde in 'MTV Sit Down' op YouTube dat hij een plezierig onderonsje heeft gehad met één van de OG3NE-zussen.

"Ze heeft meegedaan aan het songfestival"

De zanger krijgt de vraag of hij wel eens seks heeft gehad met een BN’er. Hierop kan hij niks anders doen dan hard lachen. “Ja, ik ben weleens met een BN’er naar bed geweest”, vertelt hij uiteindelijk. Toch wil hij de naam van de dame in kwestie niet naar buiten brengen.

Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer normaal over straat
Lees ook

Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer normaal over straat

“Echte seks is niet gebeurd, maar alles daarvoor wel.” Rolf strooit met hints, maar wil de naam zelf niet vertellen: “Ze heeft meegedaan aan het songfestival en ze zijn meerstemmig.” Hierdoor is de link snel gemaakt en komt het hoge woord eruit dat hij met een van de zussen van OG3NE een gezellige nacht heeft beleefd.

“Alle drie?”, vraagt presentator Kay Nambiar. Maar wie van de drie zussen voor de charmes van de zanger is gevallen, wil hij alsnog niet vertellen. De kijkers denken echter dat het Shelley is, maar Rolf wil niks bevestigen. Tóch vertelt hij al vrij snel dat hij Amy ‘de knapste van de drie’ vindt. Het is niet bekend wanneer de 'het samenzijn' is voorgevallen. 

Alle drie de zussen zijn al jaren tot over hun oren verliefd en wonen zelfs al samen.

Lees meer over
Rolf SanchezShelley VolAmy VolLisa Vol