tweede kans

MAFS-Maxime nog altijd op zoek naar prins op het witte paard

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Married At First Sight / RTLMAFS-Maxime nog altijd op zoek naar prins op het witte paard
RTL

Helaas zijn de wittebroodsweken van de koppels uit 'Married at First Sight' bijna voorbij, maar voor wie geen genoeg kan krijgen komt Videoland met een nieuw programma waarin de singles uit de vorige seizoenen een tweede kans krijgen. Alleen hoeven ze deze keer niet te trouwen. 

Marcel (seizoen 3), Milly en Maxime (seizoen 4) stapten vol overtuiging in het huwelijksbootje, maar zijn helaas nog steeds single. Daarom geeft RTL hen nog een kans. In een nieuwe programma genaamd Married at first Sight: Second Chance gaan de drie singles op date met iemand die speciaal aan hen gekoppeld is. 

Robert ten Brink had graag MAFS willen presenteren
Lees ook

Robert ten Brink had graag MAFS willen presenteren

Voor de Videoland-serie neemt Carlo Boszhard wederom de presentatie op zich en ook de experts zijn weer van de partij. Voor Marcel en Milly is al een goede match gevonden. Maxime, die trouwde met Nick, staat nog open voor een leuke man in haar leven. Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan: inschrijven kan nog tot morgen.

De opnames vinden plaats vanaf eind februari t/m half maart 2020. Wanneer Married at first Sight: Second Chance op de buis komt is nog niet bekend. Heb jij interesse in een van de singles? Je kunt je hier opgeven.

Ook het huidige seizoen van Married at First Sight maakt weer een hoop los. Vooral Henk en Chantal houden de gemoederen bezig. In de laatste uitzending konden we al zien dat de bom tussen hen barstte, waarna de grote vraag is: valt hun huwelijk nog te lijmen?

Lees meer over
Married at First Sight