hoogvlieger

Wie is de Mol? deelt cryptische hint: wat betekent dit?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSWie is de Mol? deelt cryptische hint: wat betekent dit?
RTL

Met nog maar vier kandidaten en een Mol in het spel, komt het seizoen van 'Wie is de Mol?' langzaam tot een hoogtepunt. Wie is er slechts een simpele deelnemer en wie is de saboteur in het spel? Om het allemaal nog ingewikkelder te maken, delen de programmamakers een cryptisch bericht op social media.

"Wordt er ergens op een station een boodschap over de intercom gedaan door de Mol?"

Op de accounts van het populaire programma wordt een korte video geplaatst waar de meeste volgers geen chocola van kunnen maken. In beeld verschijnt de tekst 'maandag 24 februari'. Opvallend, omdat Wie is de Mol? op zaterdagavond wordt uitgezonden. Aan de video is een kenmerkend geluid toegevoegd, namelijk het intercomgeluid van Schiphol. Niet te verwarren met het geluid van de NS.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

WIDM-Claes schreef aanwijzingen op in het Deens
Lees ook

WIDM-Claes schreef aanwijzingen op in het Deens

Molloten reageren massaal onder het bericht, maar tasten in het duister wat betreft de betekenis. Sommigen doen een gokje. "Wordt er ergens op een station een boodschap over de intercom gedaan door de Mol?" vraagt iemand zich af. Een ander denkt dat er een speciaal event zal plaatsvinden op Schiphol. Een kijker van het programma denkt dat er maandag om 18.10 uur een telefoon af zal gaan ergens op het vliegveld.

Misschien zullen we er wel nooit achterkomen wat de boodschap betekent. 

Wie is de Mol? zie je zaterdagavond 20.30 uur op NPO 1.

Lees meer over
Wie is de Mol?