waar rook is

Kijkers GTST zien compleet nieuwe kant van Janine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Goede Tijden, Slechte TijdenKijkers GTST zien compleet nieuwe kant van Janine
RTL

Ook 'Goede Tijden, Slechte Tijden' gaat met zijn tijd mee. Zo is Janine Elschot, gespeeld door Caroline de Bruijn (57), woensdagavond te zien terwijl ze een joint rookt. Alles om de kijker te trekken.

Janine gaat momenteel door een moeilijke periode en worstelt met de bijwerkingen van haar chemokuur. Ze is alleen maar moe en misselijk en snakt naar een beetje spanning. Linda (Babette van Veen) heeft daar wel een oplossing voor en samen besluiten ze eens de bloemetjes buiten te zetten. Maar of dat zo'n slim idee is...

De aflevering van vanavond eindigt namelijk met een ingedutte Janine die de joint uit haar hand laat vallen, waarna Ludo even later bericht krijgt dat het brandalarm afgaat. Toeval? Of is er meer aan de hand?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lana en Bobby vertrekken uit GTST
Lees ook

Lana en Bobby vertrekken uit GTST

Hoewel de scène zeker verfrissend is, is het niet de eerste keer dat Meerdijk met drugs te maken krijgt. Faye, gespeeld door de inmiddels vertrokken actrice Faye Bezemer, experimenteerde eerder in de soap ook al met de nodige drugs. Ook Q Bouwhuis (Max Willems) was al eens te zien met een joint in zijn hand.

Voor Linda zelf is het ook niets nieuws. Zij was een tijd verslaafd aan de coke dankzij soapbitch Billy de Palma, gespeeld door actrice Lone van Roosendaal.

Ook onderdeel van het 'nieuwe GTST' is Johnny Kraaijkamp. De acteur heeft een belangrijke taak gekregen binnen de soap:

Lees meer over
GTST