Van Kimberly naar Kim

Dít is de nieuwe vriendin van MAFS-Robin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDít is de nieuwe vriendin van MAFS-Robin
RTL

Na een mislukt liefdesavontuur in 'Married at First Sight' en een daaropvolgende scheiding, heeft Cupido raak geschoten voor deelnemer Robin. Hij is hartstikke verliefd op een nieuwe vrouw en maakt de relatie nu ook Instagram official.

"blij met jou, voor altijd"

Nu de Married at First Sight-afleveringen uitgezonden zijn, mag Robin eindelijk bekendmaken dat hij weer gelukkig is in de liefde. Hoewel zijn relatie met Kimberly stukliep op een racefiets en nog wat andere missende ingrediënten, heeft zijn nieuwe vriendin Kim blijkbaar wel alles waar hij zo naar snakt in de liefde. Op Instagram deelt hij de volgende foto om zijn liefde voor haar wereldkundig te maken. 

© Instagram Robin Menger

Hoewel je op het Instagram-account van zelfbenoemd levensgenieter Kim geen racefiets tegenkomt, valt wel met enig scrollwerk te constateren dat ze van festivals bezoeken en reizen houdt: twee andere belangrijke punten op Robins eisenlijstje. Dat Robin inmiddels al een plekje in haar Instagram-biografie heeft bemachtigd, lijkt erop te wijzen dat de twee heel serieus zijn.

Ook Kim heeft een eerste foto met Robin gedeeld en de begeleidende tekst draagt daar verder aan bij. "Mijn liefde, reus, eindelijk het mag, blij met jou, voor altijd, september 2020." Het is nog niet helemaal duidelijk of ze daarmee naar een op handen zijnd huwelijk of naar een zwangerschap verwijst.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat ze op een andere Instagram-foto een trouwjurk past, geeft ons wel enige vermoedens...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet alleen Robin heeft een relatie na een mislukt MAFS-avontuur, ook Henk is verliefd. Dat vertelt hij aan RTL Boulevard in de video hieronder. 

Lees meer over
Married at First Sight