From The Bottom Of My Broken Foot

Britney Spears deelt video van moment dat ze voet breekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears deelt video van moment dat ze voet breekt
RTL

Toen Britney Spears (38) opdook met een brace om haar voet, maakte ze al gauw bekend dat ze een breuk had opgelopen tijdens een dansroutine. Voor wie dat niet geloofde, heeft de zangeres nu ook de beelden online gezet. We hadden haar zonder video ook wel geloofd, maar voor wie bewijs wil: voilà.

"Sorry, het is nogal luid"

Britneys vriend Sam Asghari (26) meldde als eerste dat de zangeres in het ziekenhuis lag. Britney laat nu ook van zich horen. Ze meldt gigantische pijn te hebben gehad. "Ik had zes maanden niet gedanst, dus ik ging er vol voor op dat moment", schrijft ze bij het filmpje op Instagram. "Ja, ik weet dat ik blote voeten heb. Niet lachen, ik heb een betere grip op de grond als ik zonder schoenen dans. In dit filmpje kan je horen hoe ik mijn voet breek. Sorry, het is nogal luid." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney Spears breekt voet tijdens dansen
Lees ook

Britney Spears breekt voet tijdens dansen

Vriendlief Sam deelde zijn medeleven eerder op social media. "Wanneer je iets breekt, heelt het sterker. Zeker als je mijn meisje bent", schreef de danser bij een zoet kiekje met zijn vriendin. "Mijn leeuwin brak haar middenvoetsbeentje toen ze aan het dansen was, haar favoriete bezigheid." Hij hoopt dat Britney "snel weer de oude" is en weer kan "springen, rennen en dansen als de beste". Het is onbekend hoe lang de zangeres in herstel moet blijven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het incident vindt plaats vlak nadat Britney heeft aangekondigd voorlopig niet meer op te treden. Bekijk de video hieronder om te zien waarom de zangeres het podium even niet meer zal bestormen.

Lees meer over
Britney SpearsInstagramSociale Media