Keeping up with kylie

'Kylie Jenner weer terug bij ex-vriend'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Kylie Jenner weer terug bij ex-vriend'
RTL

De relatie van de realityster houdt de gemoederen flink bezig in Hollywood. Moeder Kris Jenner (64) vertelde deze week al dat Kylie (22) veel tijd doorbrengt met haar ex-vriend Travis Scott (27). Nu ziet het ernaar uit dat de twee hun relatie weer een kans geven.

In oktober vorig jaar werd bekend dat de breuk tussen Kylie en Travis waarschijnlijk van tijdelijke aard is. Met een reeks Instagram Stories lijkt de realityster dat nu te bevestigen. Kylie laat met de volgende foto's uit 2017 merken dat het goed zit tussen hen: "It's a mood."

© Instagram @kyliejenner
© Instagram @kyliejenner
© Instagram @kyliejenner

Kylie en Travis hebben samen een dochter: Stormi (2). Volgens Kris doen de twee het geweldig als het gaat om co-ouderschap. Afgelopen kerst spendeerden ze ondanks hun breuk toch tijd samen als gezin. Daarnaast promoot ze zijn muziek regelmatig en draagt ze de schoenen die Travis ontwierp in samenwerking met Nike, waardoor de vraag naar de schoenen nog groter wordt.

Het is de vraag of Kylie naast deze foto's enige vorm van bevestiging geeft over haar huidige relatiestatus. Ondanks dat haar leven wordt vastgelegd voor programma's als Keeping Up With The Kardashians en Life of Kylie, houdt ze haar liefdesleven het liefst buiten beeld. 

Lees meer over
Kylie JennerRelatie