Meghan Marvel

‘Meghan Markle wil niets liever dan rol in superheldenfilm’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images‘Meghan Markle wil niets liever dan rol in superheldenfilm’
RTL

Doordat prins Harry (35) en zijn grote liefde Meghan Markle (38) afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis zal het stel zelf aan een inkomen moeten zien te komen. Meghan heeft echter geen loopbaancoach nodig om erachter te komen wat ze wil in de toekomst.

"Ze weet dat ze niet gewoon de hoofdrol kan spelen in een film"

Meghan zou het liefst weer willen acteren en ziet zichzelf dan ook wel schitteren in een superheldenfilm, zo meldt het Britse The Daily Mail. Volgens een bron zou de voormalig Suits-actrice haar agent hebben opgedragen om op zoek te gaan naar een goede rol. “Hij zegt dat ze voor haar terugkeer naar de filmwereld deel wil uitmaken van een ensemble-cast in iets als een superheldenfilm. Volgens hem is ze beschikbaar en staat ze open voor de beste voorstellen.”

Niemand wil dokken voor security Harry en Meghan
Lees ook

Niemand wil dokken voor security Harry en Meghan

Het is geen geheim dat Meghan graag weer aan de bak wil in Hollywood. Zo heeft ze al een voice-over klus gedaan voor Disney en ziet ze het wel zitten om voor Marvel aan de slag te gaan. “Ze weet dat ze niet gewoon de hoofdrol kan spelen in een film. (…) Maar ze is vastbesloten om opnieuw te gaan acteren. Ze denkt dat een grote ensemble-film de beste manier is: iets dat erg goed betaalt, maar waar ze niet op de voorgrond staat.”

“Zowat elke belangrijke actrice, inclusief Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence en Halle Berry, hebben al meegespeeld in een superheldenfilm. Vroeger hing er een bepaald stigma rond de Marvel-films, maar nu hebben ze de grootste kassuccessen ter wereld. Dat is wat Meghan wil.”

“Het zou logisch zijn dat Meghan geassocieerd wil worden met een Marvel- of DC Comic-film”, vervolgt de bron. “Ze moet zich daar zeker niet voor schamen. Sterren als Gwyneth Paltrow en Jennifer Lawrence willen erin meespelen omdat het hen cool maakt, en daarnaast krijgen ze meer dan 10 miljoen dollar per film.”

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryDisney+