EVEN MAASLANDEN

Bridget Maasland: 'Het gaat echt goed met mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland: 'Het gaat echt goed met mij'
RTL

Dat Bridget Maasland (45) een turbulente tijd achter de rug heeft, kunnen we wel stellen. Ze heeft samen met André Hazes (26) een punt achter hun veelbesproken relatie gezet. Aan RTL Boulevard vertelt Bridget hoe het met haar gaat.

"Niet te veel achterom kijken"

De storm is alles behalve gaan liggen na de breuk tussen Bridget en André. Inmiddels is laatstgenoemde alweer samen met zijn ex: Monique Westenberg (43). Vrijwel alle media melden van alles en nog wat over zowel Bridget, André als Monique. Met Bridget gaat het goed en ze kijkt momenteel weer verder in haar leven. "Gewoon weer lekker volle kracht vooruit naar de toekomst en vooral niet te veel achterom kijken", vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard.

Bridget Maasland had relatie met André liever overgeslagen
Lees ook

Bridget Maasland had relatie met André liever overgeslagen

Heel Nederland lijkt wat te vinden van de situatie van Bridget en André. Daar heeft de presentatrice zich niet te veel mee beziggehouden. "Ik moet je heel eerlijk zeggen, ik heb best wel in een cocon geleefd. Dus ik heb geprobeerd het niet te veel tot me te laten", vertelt Bridget. Ook ontving ze veel steun, vanuit meerdere hoeken. "Heel veel steun. Niet alleen in mijn omgeving, ook daar buiten. Ik voel me echt goed. Het is oké", verzekert Bridget ons.

Vanavond maakt Bridget haar debuut als presentatrice van het programma Hotter Than My Daughter. Meer daarover vertelt ze in de video hieronder.

Lees meer over
Bridget Maasland