NOT SO HAPPY VALENTINE

Harry Styles geeft details prijs over Valentijnsdag-beroving

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry Styles geeft details prijs over Valentijnsdag-beroving
RTL

De Valentijnsdag van Harry Styles (26) was er dit jaar een die hem altijd bij zal blijven, maar helaas niet in de positieve zin van het woord. Hij werd namelijk slachtoffer van een poging tot beroving, waar zelfs een mes bij werd gebruikt. Aan radiozender Sirius XM vertelt hij over het akelige voorval.

"Dat krijg je als je single bent tegenwoordig, denk ik"

"Het was op Valentijnsdag", begint Harry zijn verhaal, "ik had andere plannen moeten hebben." De zanger was vlakbij zijn huis toen hij een groep jongens zag die hun gezicht bedekt hadden. "Toen heb ik mijn muziek uitgezet", zegt hij, op dat moment al vermoedend dat er iets niet in de haak was. De jongens achtervolgden hem: "Ik keek achterom en zag dat ze dezelfde route als ik namen. Dat vond ik raar."

Harry Styles bedreigd met mes tijdens overval
Lees ook

Harry Styles bedreigd met mes tijdens overval

De voormalig One Direction-zanger probeerde zijn achtervolgers kwijt te raken, maar dat lukte niet. "Toen dacht ik al dat ik beroofd ging worden. Ze vroegen uiteindelijk of ze even met me konden praten en of ik wiet wilde. Ik weigerde."

Harry vervolgt dat de groep jongens hem omcirkelde. Zij probeerden daarop zijn telefoon van hem te stelen, terwijl ze hem bedreigden met een mes. Uiteindelijk wist Harry weg te rennen; gelukkig voor de zanger kon hij de groep ditmaal wél afschudden en bracht hij het er zonder kleerscheuren vanaf.

Een tijdje terug bracht Harry zijn tweede soloalbum uit. Meer daarover zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Harry Styles