Duchess of Success

'Miljoen per seconde voor terugkeer Meghan Markle in Suits'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Miljoen per seconde voor terugkeer Meghan Markle in Suits'
RTL

Het is niet de vraag óf de hertogin gaat cashen als ze straks royal-af is, maar hóeveel. Meghan Markles voormalige werkgever NBC Universal heeft een aanbod van vijf miljoen dollar gekregen. Wat ervoor moet gebeuren? Dat Meghan (38) even terugkeert in 'Suits' om een beautyproduct te promoten.

Het beautybedrijf in kwestie wil in ruil voor het geldbedrag een scène waarin de hertogin vijf seconden lang een 'natuurlijke botox' op haar huid aanbrengt, meldt The Sun. Meghan is volgens het merk al fan van het product, al is het natuurlijk de vraag of dat écht zo is. En of ze überhaupt op zo'n lucratieve deal ingaat. Als Rachel Zane in Suits natuurlijke botox promoten komt hoogstwaarschijnlijk niet in haar toekomstplannen voor, gokken wij. En met om en nabij een miljard in de pijplijn hoeft dat ook niet.

'Megxit kan Harry en Meghan een miljard opleveren'
Lees ook

'Megxit kan Harry en Meghan een miljard opleveren'

Een miljoen per seconde verdienen is natuurlijk lekker meegenomen, maar áls Meghan al op het aanbod ingaat, gaat dat geld dus naar NBC en krijgt zij er een deel van. Als de voormalige Suits-ster er geen gebruik van wenst te maken, zit ze na de breuk met het Britse koningshuis alsnog niet op zwart zaad. Er staat namelijk sowieso al een deal met Apple TV en Oprah op de planning.

Lees meer over
Meghan MarkleBotox