rockstar

Fans maken zich zorgen over Post Malone na bizar optreden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFans maken zich zorgen over Post Malone na bizar optreden
RTL

Dat Post Malone (24) geen aversie heeft tegen drank en drugs wordt wel duidelijk uit zijn songteksten. Maar bij een recent optreden lijkt de rapper net iets te ver te zijn gegaan in zijn nuttiging van de verdovende middelen. En zijn fans maken zich grote zorgen om hem.

"Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft"

Iedereen houdt wel van een feestje, maar Post Malone lijkt het een stapje te ver te hebben genomen. De rapper gaf een optreden en uiteraard hebben de fans filmpjes daarvan opgenomen. Het lijkt er echter op dat het niet zo lekker gaat met hem en zijn fans zijn dan ook erg bezorgd na het zien van het beeldmateriaal. "Mijn hart breekt voor hem", klinkt het op Twitter. Ook wordt hij nu al vergeleken met overleden rappers als Lil' Peep en XXXTentacion, maar ook met de laatste performances van Amy Winehouse. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Post Malone in 2019 meest beluisterde artiest via Spotify
Lees ook

Post Malone in 2019 meest beluisterde artiest via Spotify

Onder de tweet worden nog meer zorgwekkende filmpjes en reacties gedeeld. "Hij is nog veel te jong en we willen iemand zo getalenteerd als hij niet verliezen. Ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft", meldt één fan. "Ik zag hem live vorig jaar en toen was hij nog niet zo", aldus een ander. Al gaat er ook een andere theorie rond: "Iemand zie dat zijn team heeft bevestigd dat het een theatrale versie is van hemzelf. Ik weet niet of dit waar is." 

Lees meer over
Post MaloneMuziekDrugsAlcoholische dranken