DOE MAAR GEWOON NORMAAL

BzV-boerin Bertie bouwde hek om huis vanwege overlast fans

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBzV-boerin Bertie bouwde hek om huis vanwege overlast fans
RTL

Bertie Steur (46), beter bekend als 'Boerin Bertie', zag na haar deelname aan 'Boer zoekt Vrouw' zo veel fans rondom haar huis staan, dat ze besloot een hek om haar woning heen te bouwen.

"Ik wil toch wat privacy hebben"

Veel mensen wilden zo graag een glimp van Bertie opvangen, dat ze in haar tuis gingen staan. "Mensen kwamen er al snel achter waar ik woonde", vertelt Bertie aan NU.nl. "Toen voor de zoveelste keer mensen mijn huis in stonden te turen, heb ik besloten dat het tijd werd voor een hek. Ik wil toch wat privacy hebben." Bertie deed in 2015/1025 mee aan Boer zoekt Vrouw en was ontzettend populair bij de kijkers.

Ook boerin Bertie zet zich in tijdens het boerenprotest
Lees ook

Ook boerin Bertie zet zich in tijdens het boerenprotest

Als één van de weinige boeren is Bertie nog altijd regelmatig te zien op televisie. Zo won ze bijvoorbeeld Expeditie Robinson. Toch ondervindt de nuchtere Zeeuwse ook last van haar bekendheid. In de zomer is ze namelijk geen fan van de supermarkt. "Ik doe 's zomers geen boodschappen, of ik ben heel snel."

De laatste tijd zijn boeren veelal in het nieuws vanwege de protesten die ze houden. Ook Bertie is niet vies van een klein protestje.

Lees meer over
Bertie Steur