Megxit

Harry en Meghan hebben al een plan voor na de Megxit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan hebben al een plan voor na de Megxit
RTL

Vandaag voeren prins Harry (35) en Meghan (38) hun laatste koninklijke taken uit. Hierna doen ze een stapje terug uit het Britse koningshuis, maar dat betekent niet dat de hertog en hertogin van Sussex achter de geraniums gaan zitten. Een back-up plan is al opgesteld, meldt 'The Mirror'.

De jongste zoon uit het huwelijk van de Britse kroonprins Charles en prinses Diana gaat zich volgens de Britse krant volledig storten op het leger. Harry en Meghan komen dan ook met een liefdadigheidsinstelling voor zowel Britse en Amerikaanse militairen, een groep die hen nauw aan het hart ligt. Bovenaan de agenda staan de medische zorg en dakloosheid onder veteranen, daar moet namelijk het nodige aan veranderd worden. Een bron vertelt aan de krant dat het stel 'collectief een verandering wil aanbrengen'. 

Het initiatief zal volgens diezelfde bron goed zijn gevallen bij The Queen, die al vanaf het begin van de Megxit duidelijk heeft gemaakt hen te steunen.

Harry en Meghan verbreken weer het protocol
Lees ook

Harry en Meghan verbreken weer het protocol

Eind maart zal het veelbesproken koppel officieel verhuizen naar Canada, waar waar baby Archie nog altijd is - tot grote teleurstelling van Queen Elizabeth. Maar voordat het zover is maken Harry en Meghan vandaag eerst nog naast de koningin, prins Charles, Camilla, William en Kate hun opwachting tijdens de jaarlijke Commonwealth Service in Westminster Abbey

Nu Canada niet wil opdraaien voor de beveiligingskosten van Harry en Meghan, is het de vraag wie het wél gaat doen.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle