mysterieus

Daniel Radcliffe geeft duidelijkheid over deze Voldemort-theorie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner Bros. Daniel Radcliffe geeft duidelijkheid over deze Voldemort-theorie
RTL

Theorieën, complotten en ideeën voeren de boventoon in veel fan-gemeenschappen. Dat geldt natuurlijk ook voor 'Harry Potter.' Dit keer is het hoofdrolspeler Daniel Radcliffe (30) die er eentje volledig neerhaalt.

"Zolang er zuurstof het lichaam binnenkomt, kan het door het hele lichaam heen natuurlijk"

Het is al jarenlang een mysterie, maar Daniel geeft eindelijk duidelijkheid over deze Harry Potter-theorie. In 2001 kwam het eerste deel van de filmreeks uit, namelijk The Philosopher's Stone, oftewel De Steen der Wijzen. Hierin had professor Krinkel namelijk Voldemort op zijn achterhoofd. De fans van de boekenserie hebben zich al sinds de release van de film afgevraagd hoe hij in godsnaam daarmee heeft kunnen slapen. 

© Warner Bros.

Daniel heeft er geen vraagtekens bij. Volgens de acteur zou Voldemort nog altijd lucht krijgen doordat professor Krinkel dat aan de voorkant binnenkrijgt. Bovendien is er nog een andere, simpelere manier om te voorkomen dat gesmoord wordt. "Ik denk dat de enige praktische oplossing zou zijn om op je zij te slapen", aldus de Harry Potter-acteur aan Huffington Post. "Tenzij Voldemort natuurlijk geen lucht nodig heeft, maar dat weet ik niet zeker." 

"Zolang er zuurstof het lichaam binnenkomt, kan het door het hele lichaam heen natuurlijk", gaat Daniel verder. "Ik gok zo dat achterhoofd-Voldemort het overleeft met de luchttoevoer van voorkant-professor Krinkel." Het is niet de enige theorie over een film in het Harry Potter-universum. Over Fantastic Beasts raken fans ook niet uitgepraat. Zo vonden ze een klein foutje in de film. Bekijk de video hieronder om te zien wat het is. 

Lees meer over
Daniel RadcliffeFilm