the one that got away

Zwangere Katy Perry krijgt flinke tegenslag te verwerken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZwangere Katy Perry krijgt flinke tegenslag te verwerken
RTL

Verdrietig nieuws voor Katy Perry (35). Vorige week onthulde de zangeres in verwachting te zijn van haar eerste kindje, maar haar grootmoeder zal dit niet meer meemaken. Afgelopen maandag is haar oma op 99-jarige leeftijd overleden, zo meldt Katy op Instagram.

"Een groot deel van wat ik ben is door mijn vader, en hij door haar"

Aan de hand van een aantal intieme foto's en video's brengt Katy een eerbetoon aan haar oma Ann, die volgens haar een echte vechter was. "Ze overleefde de crisis van de jaren dertig en voedde in haar eentje drie kinderen op als naaister. Ze was altijd authentiek zichzelf, grappig en vol met alle lieve gezellige dingen waar je aan denkt bij oma’s. Ze was een geweldige oma en ik zal voor altijd een deel van haar bij me dragen", aldus de 'Roar'-zangeres. "Een groot deel van wat ik ben is door mijn vader, en hij door haar."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katy Perry hoopt dochtertje te verwelkomen
Lees ook

Katy Perry hoopt dochtertje te verwelkomen

De zangeres maakte afgelopen week in de videoclip voor haar nieuwe single Never Worn White bekend dat ze zwanger is. Op één van de filmpjes is dan ook te zien hoe ze haar oma vertelt in verwachting te zijn. "Als laatste, maar ik ben eindelijk zwanger, oma."

Hoewel nog niet bekend is of Katy een jongetje of een meisje krijgt, heeft ze tijdens een concert in Melbourne verklapt dat ze stiekem hoopt op een meisje. De vader, acteur Orlando Bloom, heeft al een zoon uit zijn huwelijk met Miranda Kerr: de nu negenjarige Flynn.

Nu ze midden in haar zwangerschap zit, heeft Katy ook al een aantal gekke cravings. Zo is ze helemaal verzot op tabasco, vertelt ze in het radioprogramma van de Amerikaanse Kent Small. "Ik ben helemaal geen fan van pittig eten, maar ineens is dat alles wat ik de hele dag wil." Ze draagt zelfs te allen tijde een eigen flesje van de hete saus met zich mee. In een Q&A liet ze ook al vallen momenteel gek te zijn op burrito's en ook geen genoeg kan krijgen van gedroogde mango.

Lees meer over
Katy Perry