Complottheorie

Zijn er dit jaar twee Mollen in Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSZijn er dit jaar twee Mollen in Wie is de Mol?
RTL

De ontknoping van het grootste nationale mysterie van de laatste tijd nadert: de finale van 'Wie is de Mol?' Al weken vragen Molloten zich af wie nou toch 'de Mol' is. Is het ex-voetballer Nathan Rutjes, televisiekok Miljuschka Witzenhausen, singer-songwriter Rob Dekay of toch duizendpoot Buddy Vedder? Een theorie van veel fans is nu dat er niet één Mol, maar twee Mollen in het spel zijn.

Deze theorie is er al gedurende het hele seizoen, omdat het toch een jubileumseizoen is. Nu er niet drie, maar vier finalisten zijn, draait de geruchtenmolen over deze theorie nog harder.

Daarbij komt dat de Avrotros een interview met de Mol dit jaar niet door laat gaan. Normaal spreken de dagbladen, onder strikte voorwaarden, de Mol voorafgaan aan de finale. Dat gaat nu niet door, meldt het Algemeen Dagblad.

Stemvervorming WIDM-spel teruggedraaid: is dit de Mol?
Lees ook

Stemvervorming WIDM-spel teruggedraaid: is dit de Mol?

Op social media schrijven veel fans dat ze een finale met twee Mollen, die niet van elkaar weten dat ze allebei de Mol zijn, een prachtige ontknoping zouden vinden. "Dat zou echt schokkend zijn", zegt iemand. Een ander: "Nathan en Rob allebei de Mol."

Denk jij dat er twee Mollen in het spel zijn dit jaar? Stem in de poll hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet alleen voor de fans thuis is het moeilijk om erachter te komen wie de Mol is, ook de oud-kandidaten vinden het bijzonder lastig.

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenRob DekayNathan RutjesBuddy VedderAVROTROSWie is de Mol?