Tomorrow's not today

Jeugdsentiment: al je favoriete ZOOP-acteurs zijn weer samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nicolettevandam1Jeugdsentiment: al je favoriete ZOOP-acteurs zijn weer samen
RTL

Wie is er niet mee opgegroeid? Drie seizoenen lang konden we genieten van acht jongeren die een droomopleiding volgden tot dierenverzorger in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Vanavond kwamen alle acteurs nogmaals samen om oude herinneringen op te halen.

"Mijn liefste Zoopjes"

ZOOP mag dan inmiddels al meer dan tien jaar niet meer op de buis zijn, de cast is nog altijd dikke vrienden. Ook vanavond kwamen ze weer bij elkaar om herinnering op te halen. Op Instagram is te zien dat de voormalig rangers genieten van een heerlijk maaltje bij Brasserie Van Dam, de tent van Nicolette van Dam. "We hebben een kleine reünie", vertelt Patrick Martens in de Instagram Stories van de actrice. 

Even later deelt Nicolette ook nog een kiekje van de gezellige avond. "Mijn liefste Zoopjes", schrijft ze erbij. "Reunited and it feels so good."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicolette van Dam walgt van kledingkeuze van Bas Smit
Lees ook

Nicolette van Dam walgt van kledingkeuze van Bas Smit

Grappig feitje: Patrick zong het nummer 'Djeo Madjula' uit de serie jarenlang verkeerd! In Chantals Pyjama Party kwamen zijn oude ZOOP-collega's langs en deed hij een schokkende onthulling. Bekijk de video hieronder:

Na dit artikel helemaal zin gekregen om ZOOP te kijken? Dat kan! Alle seizoen van de hilarische jeugd-soapserie zijn te zien bij Videoland.

Lees meer over
Nicolette van DamEwout GenemansVivienne van den Assem