you know you love them

Nóg meer castleden reboot Gossip Girl onthuld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© CBS ParamountNóg meer castleden reboot Gossip Girl onthuld
RTL

Het duurt niet lang meer of de wereldberoemde zin 'Hello Upper East Siders' zal weer regelmatig klinken. Voor deze reboot van de originele 'Gossip Girl'-reeks zijn nieuwe hoofdrolspelers uitgekozen en zo langzaamaan druppelen de namen van de acteurs binnen.

De cast van de vernieuwde Gossip Girl lijkt met deze nieuwe namen bijna rond te zijn. Streamingdienst HBO Max blaast het fenomeen nieuw leven in. Of Serena, Blair, Dan, Chuck en Nate ook weer van de partij zijn, al is het maar voor een kleine bijrol, is nog onbekend. Wel is nu duidelijk dat Tavi Gevinson (Scream Queens) de hoofdrol speelt, samen met Thomas Doherty (uit High Fidelity), Adam Chanler-Berat (Next to Normal) en Zion Moreno (Claws). 

© Getty Images/Instagram @zion.moreno

Die vier nieuwe namen voegen zich al bij de bestaande cast van Whitney Peak (Molly's Game), Eli Brown (The F**ck-It List), Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) en Jason Gotay (Peter Pan Live!). Helaas voor ons verschijnt Gossip Girl 2.0 op HBO Max, de streamingdienst van HBO, waarmee het bedrijf de strijd aan wil gaan met Netflix. Het is nog niet zeker of die dienst te gebruiken zal zijn Nederland.

Wanneer de reboot verschijnt, is ook nog niet duidelijk. Maar HBO Max pakt groots uit voor de lancering. Zo is er ook een reünie aangekondigd van Friends.

Er worden wel meer oude tv-klassiekers terug van stal gehaald. 90210 is daar een goed voorbeeld van:

Lees meer over
HBO NederlandTv-programmaTelevisieNetflixserie