baby at first sight

MAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @robinmengerMAFS-Robin bevestigt zwangerschap bij nieuwe vriendin
RTL

De ooievaar gaat heel waarschijnlijk binnenkort landen bij Robin Menger en Kim Vervaart. De 'Married at First Sight'-deelnemer kondigde onlangs op Instagram al aan een nieuwe vriendin te hebben en aan hun gezinnetje wordt nu een derde persoon toegevoegd. Zijn vriendin is namelijk in blijde verwachting van hun eerste kindje, zo laat hij weten via Instagram.

"Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest"

"Trotse vader in spe, trotse mama in spe", schrijft Robin bij een serie foto's en echo-filmpjes. Samen met zijn nieuwe liefje Kim krijgt de Married at First Sight-deelnemer een kindje in september, blijkt uit de hashtags bij de post. "Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest", laat hij ook nog eens weten. En zoals dat hoort bij een zwangerschapsaankondiging, regent het felicitaties onder het bericht. 

© Instagram @robinmenger
© Instagram @robinmenger

Robin is nu helemaal in de wolken met Kim, maar tijdens Married at First Sight verliep het minder vlekkeloos. Zijn relatie met zijn ideale match Kimberley liep helaas stuk.

De inmiddels beroemde 'Henk' deed ook mee aan het programma en moest zijn huwelijk met Chantal uiteindelijk afbreken. Henk vertelde over zijn ervaring in RTL Boulevard, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Married at First SightBabyZwangerschapLiefdeInstagramSociale Media