ff de boel de boel laten

Patty Brard blikt terug op bijzondere reis met Gordon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard blikt terug op bijzondere reis met Gordon
RTL

De 64-jarige Patty Brard en 51-jarige Gordon gingen in hun SBS-programma 'Eeuwige Jeugd' op zoek naar, je raadt het al, de eeuwige jeugd. Nu er een eind aan de show is gekomen, blikt de Luv'-zangeres terug op de bijzondere reis die ze samen hebben afgelegd.

"Laat alle wijsheden van deze reizen beklijven en het komt goed!"

Eeuwige Jeugd mag dan afgelopen zijn, maar Patty nog lang niet. De presentatrice ging op zoek naar wat je jong houdt in het programma, waarvan gisteravond de laatste uitzending verscheen. "Wat een reis in een reis hebben we gemaakt", schrijft ze naar haar mede-host Gordon op Instagram. De twee hebben de gekste dingen meegemaakt en dat heeft blijkbaar veel losgemaakt bij Patty. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patty Brards verjaardag valt in corona-duigen
Lees ook

Patty Brards verjaardag valt in corona-duigen

Patty heeft tijdens de tripjes ook wat opvattingen bijgeleerd. "Wees geduldig, jij komt er ook!", spreekt ze haar volgers moed in. "Laat alle wijsheden van deze reizen beklijven en het komt goed! Liefde over alles!"

Haar boodschap komt direct binnen bij haar fans. "Wat ben je toch een lieverd", reageert iemand. Het presentatieduo wordt door een ander omgedoopt tot "een gouden team." 

Patty mag zichzelf dan helemaal hebben gevonden tijdens haar reizen, ze heeft nog altijd mot met haar zus. De familieband is bekoeld en ook haar zuster heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen. Weten waarom? Bekijk dan de video hieronder. 

Lees meer over
Patty BrardGordonGezondheidInstagramOuderdom