De koning te rijk zijn

Gezin Simon Keizer weer thuis: 'Nu 2 weken in isolatie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGezin Simon Keizer weer thuis: 'Nu 2 weken in isolatie'
RTL

De wereldreis van Simon Keizer (35) en zijn gezin stopte eerder dan gepland door het coronavirus. Nu ze veilig thuis zijn, gaan ze veertien dagen in thuisisolatie. Dat laat Simons vrouw Annemarie (35) weten op Instagram.

"Al snel waren we opgelucht dat we naar huis konden"

Daar zit je dan, aan de andere kant van de wereld. Of Simon, Annemarie en Kiki nog naar Nederland konden komen vanuit Australië, was even de vraag. Nu het gezin veilig geland is, begint een andere spannende periode. De thuisisolatie. 

Annemarie deelt de update met haar volgers: "Al snel waren we opgelucht dat we naar huis konden. We wensen alle gestrande reizigers veel sterkte. Maar nog belangrijker; alle getroffen slachtoffers van het virus. Aan alle anderen: stay safe, stay healthy! Wij gaan nu 14 dagen in zelf-isolatie."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Simon Keizer en vrouw weten na veel moeite Australië te verlaten
Lees ook

Simon Keizer en vrouw weten na veel moeite Australië te verlaten

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Simon deelt het bericht met zijn volgers. Collega BN'ers zijn maar wat blij dat het gelukt is om thuis te komen. "Wat fijn dat jullie veilig thuis zijn. Liefs van ons vanuit Atlanta", schrijft Quinty Trustfull. Ook Gordon, Chantal Janzen en Bobbi Eden reageren op de foto.

Twee weken in thuisisolatie leven is voor sommige koppels een flinke relatietest. Met de volgende tips van seksuologe Eveline overleeft je relatie de coronacrisis.

Lees meer over
Simon KeizerCoronavirusReizen