emotionele toestand

Rachel Hazes herdenkt overleden echtgenoot André

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRachel Hazes herdenkt overleden echtgenoot André
RTL

In deze gekke tijden heeft Rachel Hazes (50) tijd over en staat ze stil bij de belangrijke dingen in het leven. Op Instagram deelt ze dan ook het bijzondere moment waarop haar overleden echtgenoot André Hazes 50 werd.

"Blijft altijd klote, dat gemis"

"Tijdens het doorspitten van het archief kwam ik onder andere deze foto’s tegen", schrijft Rachel bij de kiekjes van haarzelf en haar overleden echtgenoot. De volkszanger werd zelf slechts 53. En dat is een raar idee voor haar. "André werd hier 50. Een extra besef momentje want dat ben ik nu. Ik koester alle momenten."

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique
Lees ook

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

Rachel blijft aan André denken. "Jeetje schat, wat mis ik jou nog iedere dag", verklaart ze op Instagram. "Voor altijd in mijn hart en in mijn gedachte." Ze is niet alleen in haar gemis. Het legioen aan André Hazes-fans bestaat nog altijd en steunen haar onder haar bericht. "Mooi verwoord", "Echte liefde. Puur" en "Blijft altijd klote, dat gemis" klinkt het in de reacties. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rachel werd zelf onlangs 50 en dat werd enorm gevierd in het bijzijn van veel vrienden en familie. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Rachel HazesAndré HazesLiefdeDoodHuwelijkInstagramFamilieSociale Media