slapeloze nachten

Niels voelt zich nog steeds naar over Robinson-exit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Niels voelt zich nog steeds naar over Robinson-exit
RTL

In een nieuwe aflevering van 'Robinson Confessions NL vs BE' is de Vlaamse krachtpatser Niels (29) te gast. Hij heeft zich tijdens de expeditie getoond als sterke en tactische speler. Opvallend genoeg had 'ie niets door van het plan van zijn oud-bondgenoten, om hem een mes in de rug te steken. Hoe kijkt hij nu terug op zijn avontuur?

"Ik krijg toch weer een beetje tranen in mijn ogen"

Als Niels samen met presentatrice Fatima Moreira de Melo zijn exit terugkijkt, moet hij even slikken. "Dat is pittig om te zien", geeft hij toe. "Ik krijg toch weer een beetje tranen in mijn ogen." Hij had het nooit verwacht om het programma, zo snel na de samensmelting, te moeten verlaten.

Ook het verraad van zijn maten, Thomas en Kevin, zag hij niet aankomen. "Ik had het hen, tenzij in samenspraak, niet aangedaan. Maar dat is iets dat je eigenlijk van tevoren moet weten, dat zulke dingen kunnen gebeuren."

Robinson Confessions: afvaller Natassia klapt uit de school
Lees ook

Robinson Confessions: afvaller Natassia klapt uit de school

Wat hem misschien nog wel het meeste pijn doet is zijn verlies. "Het is kut dat ze met dat plan zijn gekomen, maar uiteindelijk is het Robinson (…) ik zou het misschien op het einde ook zo hebben gedaan. Maar het was pittig, zeer pittig. Ik word er niet goed van, nu ik het terugzie. Ik ben echt even van slag."

Hij ligt dan ook nog regelmatig te malen in bed over wat hij anders had kunnen doen. "Het is iets dat je maar eens in je leven kan meemaken. Ik heb er zo naartoe geleefd en nu nog steeds. Ik ben er zo trots op dat ik het heb mogen doen."

Iemand die hem niet heeft verraden is Coen, hij bleef Niels trouw en had geen idee van het spel dat werd gespeeld. "Hij heeft toen meteen gezegd: 'Voor mij stopt de expeditie hier'. Voor mij is de fun eruit. Want we waren echt goede vriendin op het eiland."

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE.

Lees meer over
VideolandExpeditie Robinson