quarantegenslag

Droom Roxeanne Hazes valt in duigen: 'Maar ik snap het wel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDroom Roxeanne Hazes valt in duigen: 'Maar ik snap het wel'
RTL

Bevrijdingsdag gaat er dit jaar heel anders uitzien: door de verscherpte corona-maatregelen gaan de bevrijdingsfestivals in het land niet door. Ook voor Roxeanne Hazes (27) is dat een grote tegenvaller, aangezien ze dit jaar werd benoemd als Ambassadeur van de Vrijheid. De zangeres reageert op de beslissing op Instagram.

"Dit jaar kreeg ik eindelijk die prachtige titel"

"We zagen het natuurlijk al even aankomen, maar nu is het officieel: de Bevrijdingsfestivals kunnen dit jaar niet doorgaan", deelt Roxeanne met haar fans. Toch verzekert ze haar volgers dat "er dit jaar naar een andere manier gezocht" wordt om het toch een beetje door te laten gaan. "Want in het jaar van 75 jaar vrijheid zal dit echt niet onopgemerkt voorbij gaan."

Gedrag jongeren verbijstert Roxeanne: 'Wat doe je in godsnaam?'
Lees ook

Gedrag jongeren verbijstert Roxeanne: 'Wat doe je in godsnaam?'

Het is een bittere pil voor Roxeanne. "Ik keek jaren uit naar de vraag of ik Ambassadeur van de Vrijheid wil worden. Dit jaar kreeg ik eindelijk die prachtige titel", legt ze uit. "Ik ben nog steeds een enorm trotse Ambassadeur en begrijp en waardeer de beslissing uiteraard volledig. Dit is de enige logische beslissing."

Bovendien wil de zangeres haar fans en volgers aansporen om de regels van de overheid te hanteren. "Laten we er allemaal alles aan doen om deze crisis zo goed mogelijk aan te pakken. Blijf thuis! Neem je verantwoordelijkheid, houd afstand en let een beetje op elkaar."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne stond niet al te lang geleden gewoon nog op het podium, maar dan voor Holland Zingt Hazes. In de video hieronder legt ze uit waarom ze niet wil reageren op de vermeende onenigheden met haar moeder Rachel. 

Lees meer over
Roxeanne HazesMuziekInstagramBevrijdingsdagMuziekfestival