wijn gehamsterd

Vriendenkring Gerard Joling denkt coronavirus niet te krijgen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVriendenkring Gerard Joling denkt coronavirus niet te krijgen
RTL

Martien Meiland (58) zal trots zijn op Gerard Joling (59). Zoals iedereen weet, is de 'Chateau Meiland'-ster niet vies van een alcoholische versnapering en de zanger is het daar helemaal mee eens. Tijdens de coronacrisis hamstert Gerard dan ook maar één ding: wijn.

"Zowel wit als rood"

Waar de meeste mensen wc-papier en pasta inslaan, grijpt Gerard naar de wijn. De zanger doet verder niet mee aan de hamstergekte. "Nee, ik ben totaal niet aan het hamsteren", vertelt hij bij Veronica Inside. "Het enige wat ik heb besteld zijn twaalf dozen wijn. Zowel wit als rood." De flessen waren al snel geleverd, dus hij kan er direct van genieten. 

Gerard Joling treft maatregelen om moeder te beschermen
Lees ook

Gerard Joling treft maatregelen om moeder te beschermen

Ondanks de regels rondom het coronavirus wil Gerard het vooral gezellig houden. Zijn sociale kring blijft elkaar gewoon zien en alle mensen uit die kring zijn ervan overtuigd dat ze het virus niet zullen krijgen. Met die reden zitten ze geregeld "aan een wijntje", legt hij uit. Bovendien is het volgens hem alleen maar slim om te drinken in deze barre tijden. "De alcohol reinigt het lichaam vanbinnen, dus het mes snijdt aan twee kanten."

Gerard maakt al 35 jaar de bühne onveilig en kwam dat onlangs vieren bij RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Gerard JolingWijnAlcoholische drankenCoronavirus