binnen lijntjes kleuren

Bibi over burn-out: 'Ik had last van fear of missing out'

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© Instagram @bibibreijmanBibi over burn-out: 'Ik had last van fear of missing out'
RTL

Een goedlopende carrière, een knappe man en een schat van een dochter; klinkt perfect. Toch kampte Bibi Breijman (28) met een burn-out. Iets waar ze achteraf best dankbaar voor is, zo vertelt ze in de nieuwste editie van 'Grazia'.

"Muziek en Teddy, dat is de beste therapie"

De naweeën van haar burn-out zal Bibi altijd met zich meedragen, zo vertelt de jonge moeder in het blad. Maar dat is niet iets slechts in haar ogen. "Nu weet ik binnen welke lijntjes ik moet kleuren", vertelt Bibi in het interview. "Hiervoor had ik onwijze last van fear of missing out. Het leven was één grote chaos voor mij, omdat ik alles wilde doen en alles leuk vond. Nu vind ik het heerlijk om soms gewoon helemaal niets te hebben en met Teddy te knuffelen. Dan kom ik vanzelf op ideeën."

Bibi Breijman door het stof na misbruik maken van mondkapje
Lees ook

Bibi Breijman door het stof na misbruik maken van mondkapje

Sinds de vlogger ervoor gekozen heeft zich te focussen op muziek, is er ook wat druk van de ketel. "Het helpt ook voor mijn burn-out. Muziek en Teddy, dat is de beste therapie (…) sinds ik moeder ben, denk ik: wat heb ik me vroeger druk lopen maken om onbelangrijke dingen."

Teddy heeft nog meer wonderen verricht. Zo heeft het kleine meisje een grote rol gespeeld in de hereniging tussen Waylon en zijn zoon Dylan. De zwangerschap van Bibi was dan ook een keerpunt. Bibi: "Voor Willem was het meteen helder (...) eerst woonde hij dan weer hier, dan weer daar. Hij zat in knipperlichtrelaties, er was gewoon zoveel onrust in zijn leven. Nu had hij het vertrouwen: 'Ik kan het niet meer verprutsen.'"

Bang dat de geschiedenis zich herhaalt, is de voormalig Oh Oh Cherso-ster niet. "Ik zag vanaf onze eerste ontmoeting wat voor lieve vader hij was door de liefde waarmee hij over zijn zoon sprak", aldus Bibi. En ook Waylon denkt daar zo over:

Het hele interview met Bibi lees je nu in de nieuwste Grazia.

Lees meer over
Bibi Breijman