bijzondere prestatie

Britney Spears beweert sneller te rennen dan Usain Bolt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears beweert sneller te rennen dan Usain Bolt
RTL

Britney Spears (38) is sneller dan het licht. Althans, dat beweert de 'Toxic'-zangeres op Instagram. Ze deed een sprintje van 100 meter in een recordtempo en zou daarmee de snelste man ter wereld, Usain Bolt (33), verslaan.

"Je moet je angst voorbij en jezelf tot het uiterste drijven"

Volgens Britney zelf is ze razendsnel. Zo snel zelfs dat ze Usain Bolt, de recordhouder op de 100 meter sprint tijdens de Olympische Spelen. Waar hij er 9,58 seconden over doet om de honderd meter sprint af te leggen, doet de Baby One More Time-zangeres dat in slechts 5,97 seconden. Dat beweert ze op haar Instagram en daar is ze supertrots op. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Justin Timberlake heeft geen spijt van denimlook met Britney
Lees ook

Justin Timberlake heeft geen spijt van denimlook met Britney

"Ik heb mijn eerste 5 aangeraakt", schrijft Britney bij een stopwatch. "Je moet je angst voorbij en jezelf tot het uiterste drijven. Toen ik dat eenmaal deed, wist ik de 5 seconden te behalen. Normaal gesproken ren ik het in 6 of 7 seconden. De eerste keer dat ik het probeerde was het 9 seconden. En nu heb ik het eindelijk gedaan! 100 meter sprint!" Haar bericht roept veel vragen op bij haar volgers. 

Misschien maakt Britney wel een carrièreswitch. Als ze daadwerkelijk zo hard kan rennen, heeft Usain het voor het nakijken. Bovendien besloot ze onlangs om haar microfoon een tijd aan de wilgen te hangen. In de video hieronder zie je waarom. 

Lees meer over
Britney SpearsUsain BoltAtletiekOlympische SpelenRecordpogingHardlopenInstagram