#instafun

Tony Junior trakteert zijn fans op tien uur durende dj-livestream

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardTony Junior trakteert zijn fans op tien uur durende dj-livestream
RTL

Tony Junior (30) zit net als veel mensen in Nederland aan huis gekluisterd. De dj heeft alleen één gelukje: zijn studio bevindt zich in zijn huis. En dus trakteert hij zijn volgers op een tien uur durende dj-set op Instagram.

"Ik doe normaal sets van een uur met de stijl die ik leuk vind om te draaien"

Tony Junior grapt over nummer met ex-vriendin Maan: 'Kutplaat'
Lees ook

Tony Junior grapt over nummer met ex-vriendin Maan: 'Kutplaat'

In de online videoserie Sterren in Quarantaine van RTL Boulevard laat Tony Junior zien hoe hij zijn dag doorkomt. Normaal reist hij de hele wereld over voor vette shows, maar nu moet ook hij thuisblijven. En daarom deed hij donderdag een speciale dj-set. Hij moest zich wel even voorbereiden op deze 'show'. "Ik doe normaal sets van een uur met de stijl die ik leuk vind om te draaien. Nu moet ik langzaam een beetje opbouwen in tien uur. Ik moest dus allemaal nieuwe muziek hebben en dat heb ik uitgezocht. Superleuk eigenlijk!"

Zijn livestream begon om 15.00 uur en eindigde om 1.00 uur 's nachts. "Ik was echt helemaal kapot na het draaien. Staan, draaien en met de mensen praten; ik had het wel een beetje onderschat." De dj kreeg ontzettend veel leuke reacties. "Het was helemaal geslaagd."

Tony maakt er dus via Instagram een feestje van. Je volgt hem hier.

Sterren in Quarantaine© RTL Boulevard
Sterren in Quarantaine
Lees meer over
Tony Junior