'Hé! Poep'

André Hazes haalt opmerkelijke grap uit met zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes haalt opmerkelijke grap uit met zoontje
RTL

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) zijn weer helemaal happy de peppie samen. Samen met zoontje André vormen ze een compleet gezin. Het stapelverliefde stel haalt graag grapjes uit met hun kleine Dré, en hun laatste grol leidt tot vele reacties.

"Dré, wil je voor papa even een wc-rol pakken?"

Op het filmpje, dat op het Instagram-account van André staat, is te zien hoe hij per ongeluk poep aan de vingertjes van zijn zoontje smeert. Uiteraard is het niet écht poep, ook al wordt dat pas duidelijk aan het einde van de video. Voor het zover is, lijkt het echter alsof André echt op de wc zit, broek omlaag.

"Dré, wil je voor papa even een wc-rol pakken?" hoor je hem zeggen. Even later komt zijn zoontje, wiens gezicht tegenwoordig niet meer op social media vertoond wordt, braaf een toiletrolletje brengen.

André en Monique grijpen naar comfort food
Lees ook

André en Monique grijpen naar comfort food

Kleine André geeft de wc-rol aan zijn vader, die vervolgens 'poep' op de hand van zijn zoontje smeert. "Hé! Poep!” roept kleine Dré.

"Vooral de voorbereiding was leuk voor ons", schrijft André zelf bij de beelden. De grap van het stel zorgt uiteraard voor een groot aantal reacties. Vrijwel iedereen geeft aan de video erg grappig te vinden. "Hij ruikt er ook gewoon rustig aan, ik ga stuk", zegt iemand.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moeder Rachel reageerde onlangs voor de camera van RTL Boulevard op de hereniging tussen André en Monique:

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg