twee druppels

Volgers Estavana Polman smelten bij zoete foto van dochtertje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @estavanaVolgers Estavana Polman smelten bij zoete foto van dochtertje
RTL

Elk nadeel heeft zijn voordeel, zo heeft ook Estavana Polman (27) ondervonden. Nu ze even niet kan trainen heeft ze zeeën van tijd met dochtertje Jesslynn (2). Haar volgers op Instagram worden dan ook getrakteerd op een schattige foto van het meisje.

"Echt een combinatie van mama en papa"

Al dat binnenzitten is ook niet goed voor je humeur en daarom besluit het gezin even naar buiten te gaan, natuurlijk wel met gepaste afstand. De handbalster deelt naderhand een lieve foto van haar kleine meisje, dat haar knuffel stevig vasthoudt terwijl ze boven aan de glijbaan zit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rafael van der Vaart: 'Estavana kan niet van me afblijven'
Lees ook

Rafael van der Vaart: 'Estavana kan niet van me afblijven'

Onder het kiekje stromen de reacties binnen. "Wat een knapperd. Echt een combinatie van mama en papa", laat iemand weten. "Wat een schatje", plaatst iemand anders.

Het zijn gekke tijden voor het gezin; zo moet Jesslynn haar halfbroertje Damián al een tijdje missen. De zoon van Rafael en zijn ex Sylvie Meis is namelijk in Hamburg en kan vanwege het virus niet meer naar hen toe. "Daar word ik langzamerhand een beetje chagrijnig van”, aldus de voormalig voetballer. “Het moet niet langer duren, want dan ontvoer ik hem gewoon." Bekijk de hele video hieronder:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Estavana PolmanRafael van der Vaart