het smit ook altijd tegen

Corona-domper: geen verjaardagstripje voor Monique Smit

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @moniquesmit_instaCorona-domper: geen verjaardagstripje voor Monique Smit
RTL

Monique Smit mag vandaag dan 31 jaar zijn geworden, haar traditiegetrouwe verjaardagstripje naar het buitenland zit er nu niet in. Op Instagram deelt ze hoe teleurgesteld ze is.

"Wie had dat gedacht?"

Monique ging een jaar geleden naar New York voor haar verjaardag. De zangeres omschrijft het als de 'beste verrassings/verjaardagscadeau ooit', maar moet het dit jaar zonder doen. 'In plaats van een cadeautje geven wij elkaar altijd een ‘tripje’, even samen weg', vertelt ze aan haar volgers. 'Maar dat er zoveel kan veranderen in een jaar tijd, dat niets meer vanzelfsprekend is. Wie had dat gedacht?'

Monique Smit ten einde raad vanwege slapeloze nachten
Lees ook

Monique Smit ten einde raad vanwege slapeloze nachten

Het is een gek moment voor Monique, die vandaag haar verjaardag 'dus voor het eerst weer eens thuis' viert. Maar ook daar zal het er anders uitzien dan normaal, aangezien er niemand over de vloer mag komen.

'Voor mezelf maakt het niet zoveel uit, maar ik vind het echt heel rottig voor alle jarige kinderen die zich zo verheugen op de (voor hun) mooiste dag van het jaar.' Om de pijn een beetje te verzachten, besluit ze samen met zoontje Noah iets lekkers te bakken. 'Hebben we nog niet gedaan namelijk de afgelopen weken', grapt ze. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Moniques broer Jan heeft heel andere dingen aan zijn hoofd. Hij werd een tijdje terug namelijk opgenomen in een kliniek in Spanje wegens een burn-out, maar hoe gaat het nu met de zanger? Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Monique SmitVerjaardagInstagramSociale MediaLiefde