wij zijn gesmolten

Utopia-Romy deelt enorm schattig kiekje van baby

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @romykoldenhof_Utopia-Romy deelt enorm schattig kiekje van baby
RTL

Als je eierstokken nog niet rammelden, dan wel na het zien van de nieuwste babyfoto van Marley, het dochtertje van Romy Koldenhof en Cemal Hazenbroek. De kleine meid schittert op de Instagram-pagina van de 'Utopia'-ster.

"Wat een mooierd"

'Je bent zo schattig en zo klein', aldus Romy onder haar zoete Instagram-foto. De kleine spruit is nu bíjna een maand oud en heeft zo te zien de harten van haar ouders gestolen. Net als die van de volgers van de Utopia-sterren. 'Wat een popje', vindt één fan. 'Wat een mooierd', aldus een ander. Er klinken nog meer complimenten: 'Knappie', 'Mooi meisje' en 'Wauw, wat een lieverd'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nachtmerrie voor Utopia-Romy: 'Baby ligt in ziekenhuis'
Lees ook

Nachtmerrie voor Utopia-Romy: 'Baby ligt in ziekenhuis'

Het gaat gelukkig een stuk beter met Romy en haar baby. De twee lagen een tijdje in het ziekenhuis, vertelde ze aan haar social media-volgers. De Utopia-ster moest onder het mes omdat er iets was blijven zitten in haar baarmoeder. Marley had erge koorts en moest dus ook een tijdje in het ziekenhuis blijven. Inmiddels maken ze het dus een stuk beter. Voor de bevalling kwam Louisa Jansen nog op bezoek bij Romy en Cemal. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
InstagramBabyKindZwangerschapBevallingSociale Media