even wennen

André Hazes mist zijn fans vreselijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes mist zijn fans vreselijk
RTL

Alternatieven bedenken om tóch in contact te zijn met je fans, het is iets waar veel artiesten mee worstelen. André Hazes (26) besloot een onlineshow te organiseren, maar dat ging niet probleemloos.

"Het gaat natuurlijk helemaal mis"

Technologie is nog een dingetje als je geen volledig productieteam achter een programma hebt staan. Dat heeft André aan den lijve ondervonden tijdens zijn eerste aflevering van zijn online show Live met André. De zanger wil tijdens de coronacrisis toch blijven praten met zijn fans en komt daarom met een livestream. "Het draait allemaal om één ding: ik mis jullie gewoon", vertelde hij. "Ik verveel me dood thuis. Ik wil contact met jullie." Helaas verliep de eerste show niet helemaal soepeltjes. 

André Hazes mist fans en begint onlineprogramma
Lees ook

André Hazes mist fans en begint onlineprogramma

André had meerdere elementen bedacht voor de show. Zo verzorgt hij samen met goede vriend Arno de muziek en is er een heus prijzenpaleis. De mensen thuis konden inbellen. "Heb je een leuk verhaal, dan krijg je een prijs", legt de zanger uit. Al snel werd duidelijk dat het niet zo makkelijk was om te bellen. De verbinding kwam soms niet door, sommigen waren niet te verstaan en anderen kwamen op verkeerde momenten in beeld. "Het gaat natuurlijk helemaal mis. Er klopt geen klote van", aldus André over de show. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken en André zal vrolijk doorgaan met Live met André. De show is te streamen online via Facebook en YouTube en op livemetandre.nl.

Vlak voor de coronacrisis bloeide de liefde weer op tussen André en zijn Monique. In de video hieronder reageert zijn moeder Rachel op hun relatie. 

Lees meer over
André Hazes jr.André HazesInstagramSociale MediaMuziek