pijnlijk

Kees Tol voelt zich eenzamer dan ooit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Kees Tol voelt zich eenzamer dan ooit
RTL

De coronacrisis en de daarbij horende maatregelen vallen Kees Tol (38) enorm zwaar. De 'VT Wonen'-presentator vertelt aan 'de Volkskrant' dat hij eenzamer is dan ooit te voren, omdat hij zonder kinderen of partner thuiszit.

"Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis"

De coronamaatregelen zijn voor niemand leuk. Kees trekt het momenteel erg slecht, vertelt hij in de Volkskrant. "Ik ben de laatste die mag klagen, maar dit is echt vréselijk", legt hij uit. "Als er oorlog zou komen, vertrek ik als eerste." De presentator zit in zijn uppie thuis, omdat de opnamen van VT Wonen zijn uitgesteld tot juli, zijn vader is hartpatiënt en zijn vrienden hebben allemaal een partner en/of kinderen. Het zit hem even niet mee. 

Nick, Simon en Kees Tol opnieuw samen op reis voor tv-show
Lees ook

Nick, Simon en Kees Tol opnieuw samen op reis voor tv-show

"Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis", aldus Kees, "maar van hen hoor ik juist dat dat ook weer niet meevalt." Het gezelligheidsdier moet het nu doen met appjes en bellen. Al vertelt hij wel dat er soms wat vrienden langskomen die 'op anderhalve meter afstand van elkaar' in de tuin komen chillen. "Da's toch anders." Maar Kees denkt in oplossingen. "Ik probeer zoveel mogelijk buiten te zijn. Ik wandel, ren of fiets elke dag." Ook besloot hij zijn oude tekenhobby weer eens op te pakken. 

De positieve blik die Kees erop probeert te werpen is herkenbaar in BN'er-land. Een grote groep zangers en influencers namen het op zich om een heus coronalied op te nemen, maar dat viel niet in goede aarde. Je ziet in de video hieronder waarom. 

Lees meer over
Kees TolEenzaamheidZiektes en aandoeningen