het houdt niet op

'Blac Chyna bedreigde Rob Kardashian met pistool'

Door ANP··Aangepast:
'Blac Chyna bedreigde Rob Kardashian met pistool'
RTL

Exen Rob Kardashian en Blac Chyna blijven elkaar maar met van alles beschuldigen. Rob beweert nu dat de moeder van zijn 3-jarige dochter Dream hem jaren geleden meermaals met een pistool heeft bedreigd. De realityster stapte daarom opnieuw naar de rechter, weet 'People'.

Rob zegt dat Blac Chyna op 14 december 2016, onder invloed van drugs en alcohol, meerdere keren een pistool op hem richtte. Ook zou ze hem diezelfde avond hebben geprobeerd te wurgen met een iPhone-kabeltje. De realityster vreesde voor zijn leven en is ervan overtuigd dat zijn ex hem oprecht kwaad wilde doen.

Rob Kardashian verliest voogdijverzoek om dochtertje
Lees ook

Rob Kardashian verliest voogdijverzoek om dochtertje

Chyna laat via een verklaring van haar advocaat weten dat het incident inderdaad heeft plaatsgevonden, maar dat Rob wist dat het niet serieus was bedoeld. "Rob heeft ook toegegeven dat hij nooit vreesde voor zijn leven en vond het zelfs 'grappig' toen Chyna hem plaagde en Robs ongeladen pistool vast had."

De twee zijn al jaren met elkaar verwikkeld in een strijd om de volledige voogdij over Dream. Beiden zijn ervan overtuigd dat de ander niet in staat is om voor het meisje te zorgen en beschuldigden elkaar van allerlei wangedrag. Vorig jaar leken ze de strijdbijl te hebben begraven, maar de broer van Kim Kardashian stapte begin dit jaar opnieuw naar de rechter om de voogdij. Die zaak verloor hij in februari.

Lees meer over
Blac ChynaRob Kardashian