ACHTER DE GERANIUMS

Sylvie Meis heeft nieuwe lievelingshobby door thuisquarantaine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSylvie Meis heeft nieuwe lievelingshobby door thuisquarantaine
RTL

Het zijn rustige dagen voor Sylvie Meis (42). Haar leven staat normaal natuurlijk bol van de evenementen waar ze naartoe gaat, maar dat kan nu even niet. Gelukkig heeft ze een nieuwe hobby gevonden waar ze haar dagen in thuisquarantaine prima mee door kan brengen.

"Mijn ultieme hobby op het moment"

Op haar persoonlijke Instagram deelt Sylvie twee foto's van zichzelf. Op de tweede is ze lekker uit het raam van haar huis aan het kijken. 'Mijn ultieme hobby op dit moment', schrijft ze daar met een sarcastische ondertoon bij. Sylvie is dus lekker ongegeneerd uit het raam naar buiten aan het gluren.

Huwelijk van Sylvie Meis en haar Niclas kan niet doorgaan
Lees ook

Huwelijk van Sylvie Meis en haar Niclas kan niet doorgaan

Vele afleveringen van De Rijdende Rechter en Meester Frank Visser Doet Uitspraak zijn gevuld met buren die boos op elkaar zijn, omdat ze elkaar betichten van gluren, maar daar heeft Sylvie dus lekker lak aan. Ze zit gewoon naar buiten te turen. En geef haar eens ongelijk. Ze houdt zich in ieder geval aan de regels van social distancing. 'Blijf thuis', roept ze haar trouwe volgers nog eens op.

Onlangs maakte Sylvie bekend haar huwelijk met verloofde Niclas Castello uit te stellen. In de video hieronder zie je alle details over hun relatie.

Lees meer over
Sylvie Meis