Entertainment

Mark van Eeuwen wil niet vast terug in GTST

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
Mark van Eeuwen wil niet vast terug in GTST
RTL

Een aantal scènes in de GTST-app en eventueel een cameo in de tv-serie, maar meer gaat Mark van Eeuwen niet meer doen voor de soap.

De acteur zei vrijdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL dat hij een definitieve terugkeer in de serie niet ziet zitten.

Mark is net als Pip Pellens te zien in de app van de soap. Dat bracht de geruchten op gang over een eventuele terugkeer van hun personages in soapstad Meerdijk, maar dat sluit de acteur in elk geval uit. "Er is sprake van dat ik heel misschien na de zomer een cameo ga doen, maar als dat doorgaat moet het nog worden opgenomen. Vast terugkeren? Nee, ik heb het nu hartstikke druk met andere dingen", aldus de acteur.

Andere projecten

Hij somt op: "Flikken Rotterdam gaat weer door en ik zit nog in The Bodyguard. Verder heb ik net een nieuwe serie opgenomen met onder andere Tygo Gernandt. Ik ben er niet voor niks uitgegaan, ik vind het ook wel leuk om wat andere projecten op te pakken."

Reis

De acteur vertelt dat hij eerst een reis gaat maken door Amerika en Canada. "Dat is de langgekoesterde wens van mijn vader, dus dat gaan we samen doen."

Meer op rtlboulevard.nl: Eerste beelden terugkeer Pip Pellens in Meerdijk

Lees meer over
Mark van EeuwenGTST