jack is back

Komt Johnny Depp terug als Jack Sparrow?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Buena Vista PicturesKomt Johnny Depp terug als Jack Sparrow?
RTL

Als we acteur Lee Arenberg (57), die Pintel speelde in 'Pirates of the Caribbean', mogen geloven komt er nu echt een zesde film aan in de bekende piratenreeks. De grote vraag is of Johnny Depp ook weer van de partij zal zijn als Jack Sparrow.

"Voor zover ik weet, wordt er nog altijd over gesproken"

Captain Jack Sparrow zou zomaar weer eens zijn rare fratsen kunnen gaan uithalen in Pirates of the Caribbean. Tenminste, als we Lee Arenberg mogen geloven. De acteur speelde Pintel in de succesvolle filmreeks en gaf in een interview met Kendall Talks TV aan dat Disney nog altijd nadenkt over een zesde installatie. "Voor zover ik weet, wordt er nog altijd over gesproken", vertelt hij. 

'Zac Efron wordt Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean'
Lees ook

'Zac Efron wordt Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean'

De geruchten zingen al enige tijd rond over een nieuwe Pirates of the Caribbean-film, maar in de tussentijd is Johnny flink in opspraak geraakt door zijn langlopende rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. "Hij heeft dat personage gemaakt tot wat het is", is Lee van mening. Het is dus nog maar de vraag of de film terugkomt mét de geliefde Jack Sparrow in de hoofdrol. Er wordt namelijk ook gesproken over Zac Efron die in de voetsporen van Johnny zou treden. 

In de video hieronder vertelt Johnny's ex over de vermeende mishandeling tijdens hun huwelijk. 

Lees meer over
Johnny DeppFilm