Pijnlijk

Eva Jinek zakt door de grond na blunder tijdens live-uitzending

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenEva Jinek zakt door de grond na blunder tijdens live-uitzending
RTL

Fouten maken is menselijk, maar wanneer dit tijdens een live-uitzending gebeurt, is het extra pijnlijk. Gisteren bracht Eva Jinek (41) per ongeluk de ex-vriendin van Dennis van de Ven (47) in beeld tijdens haar show. Het woord ongemakkelijk is voor deze situatie een understatement.

"Dit is toch niet meer mijn vriendin lieve mensen!"

Het beeld wordt getoond als Dennis zijn verhaal in Jinek doet over zijn vriendin. Geschrokken zegt hij: "Dit is toch niet meer mijn vriendin lieve mensen! Als mijn huidige vriendin dit ziet..." Eva is minstens zo geschrokken en slaat de handen voor haar mond. Vol ongeloof vraagt ze: "Dit is niet waar toch?" 

Het is overduidelijk dat ze zich schaamt voor dit gênante moment. Ze vraagt of het een grap is en biecht op dat ze het er warm van krijgt. "En terecht", zegt Dennis. Dat de foto na het moment nog eens in beeld wordt gebracht, maakt de situatie niet beter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eva Jinek beleeft goede start bij RTL
Lees ook

Eva Jinek beleeft goede start bij RTL

"Haal het weg, haal het weg", roept Eva naar haar team. Gelukkig zien de tafelgasten van Eva de humor van de situatie in. De presentatrice zelf wordt 'onwel' van de situatie. 

Inmiddels heeft Dennis zelf ook gereageerd op de situatie én laat hij zien hoe zijn huidige vriendin er nou écht uitziet. 

Lees meer over
Eva JinekJinek